Θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα έπεσε ο 52χρονος πρώην CEO της Goodyear Hellas, Νίκος Σπανός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. 

 

Σήμερα, ο 24χρονος γιος του πρώην μεγαλοστελέχους μίλησε στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως ο πατέρας του δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Ο νέος άνδρας έμαθε ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή μέσω βιντεοκλήσης, καθώς και ο ίδιος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε στον κορωνοϊό.

 

«Ήταν υγιέστατος κι έφυγε, τον πήρε ο ιός» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως ανάμεσά στα θύματα είναι και άνθρωποι που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα. «Όπως κι εμένα Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι άλλη μιάμιση βδομάδα μέσα στο νοσοκομείο».

 

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να καλέσει τους πάντες να μείνουν στα σπίτια τους. «Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει. Πρέπει να χάσουνε τους πατεράδες τους και τις μανάδες τους;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

 

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Σπανού δήλωσε πως ο Νίκος Σπανός δεν είχε κανένα πρόβλημα και είχα μάλίστα κόψει και το κάπνισμα πέρυσι.Όπως περιέγραψε, όταν ο Νίκος Σπανός νόσησε με κορωνοϊό αφού ήρθε σε επαφή με κρούσμα του φιλικού περιβάλλοντος, και ανέβασε πυρετό. Ο άνδρας επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και τον παρέπεμψαν για εξετάσεις.

 

«Πήγε έκανε το τεστ, έγινε Δευτέρα, Τετάρτη βγήκε η απάντηση. Του είπαν να καλέσει το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο. Πήγε το ασθενοφόρο και τον πήρε, είχε 39 πυρετό». Τελικά κατέληξε εξαιτίας των επιπλοκών της νόσου COVID-19. 

 

Οι δηλώσεις του γιου

 

 

Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του