Θύμα του κορωνοϊού ο πρώην CEO της Goodyear Νίκος Σπανός: «Ήταν υγιέστατος» λέει ο γιος του

Θύμα του κορωνοϊού ο πρώην CEO της Goodyear Νίκος Σπανός: «Ήταν υγιέστατος» λέει ο γιος του Facebook Twitter
1

Θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα έπεσε ο 52χρονος πρώην CEO της Goodyear Hellas, Νίκος Σπανός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. 

Σήμερα, ο 24χρονος γιος του πρώην μεγαλοστελέχους μίλησε στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως ο πατέρας του δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Ο νέος άνδρας έμαθε ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή μέσω βιντεοκλήσης, καθώς και ο ίδιος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε στον κορωνοϊό.

«Ήταν υγιέστατος κι έφυγε, τον πήρε ο ιός» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως ανάμεσά στα θύματα είναι και άνθρωποι που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα. «Όπως κι εμένα Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι άλλη μιάμιση βδομάδα μέσα στο νοσοκομείο».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να καλέσει τους πάντες να μείνουν στα σπίτια τους. «Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει. Πρέπει να χάσουνε τους πατεράδες τους και τις μανάδες τους;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Σπανού δήλωσε πως ο Νίκος Σπανός δεν είχε κανένα πρόβλημα και είχα μάλίστα κόψει και το κάπνισμα πέρυσι.Όπως περιέγραψε, όταν ο Νίκος Σπανός νόσησε με κορωνοϊό αφού ήρθε σε επαφή με κρούσμα του φιλικού περιβάλλοντος, και ανέβασε πυρετό. Ο άνδρας επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και τον παρέπεμψαν για εξετάσεις.

«Πήγε έκανε το τεστ, έγινε Δευτέρα, Τετάρτη βγήκε η απάντηση. Του είπαν να καλέσει το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο. Πήγε το ασθενοφόρο και τον πήρε, είχε 39 πυρετό». Τελικά κατέληξε εξαιτίας των επιπλοκών της νόσου COVID-19. 

Οι δηλώσεις του γιου

 

Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Ο ίδιος δεν παρέλειψε να καλέσει τους πάντες να μείνουν στα σπίτια τους. «Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει. Πρέπει να χάσουνε τους πατεράδες τους και τις μανάδες τους;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά." Πηγή: www.lifo.grΝαι, ολοφάνερα. Γιατί μυαλό δεν υπάρχει, μόνο θυμικό υπάρχει. Και σκέφτονται με αυτό, όπως έχει πει ο Νίκος Δήμου.