Κορωνοϊός: «Σε αχαρτογράφητα νερά τα ελληνικά ξενοδοχεία», λέει ο πρόεδρος του ΞEE

Κορωνοϊός: «Σε αχαρτογράφητα νερά τα ελληνικά ξενοδοχεία», λέει ο πρόεδρος του ΞEE Facebook Twitter
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
0

«Τα ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται σε αχαρτογράφητα νερά», δήλωσε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μετά την κυβερνητική απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων δωδεκάμηνης λειτουργίας. 

Το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία κορωνοϊού. Έως τότε θα λειτουργεί μόνο ένα ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 


«Με την αναπόφευκτη κυβερνητική απόφαση για την αναστολή εργασιών και στα ξενοδοχεία δωδεκάμηνης λειτουργίας, επισφραγίζεται το γεγονός πως ο ελληνικός τουρισμός βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση χωρίς προηγούμενο και τα ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται σε αχαρτογράφητα νερά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρος Βασιλικός. 


«Εν αναμονή των ειδικών κυβερνητικών μέτρων για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της στήριξης όλων των κλάδων, οι Έλληνες ξενοδόχοι είμαστε έτοιμοι, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι στην ανάταξη της οικονομίας, όπως κάναμε και κατά τη διάρκεια της κρίσης, στηρίζοντας την κοινωνία», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM