ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Έκτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Έκτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα Facebook Twitter
Στους 6 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Σε έξι ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς εξέπνευσε ένας ακόμη άνθρωπος που νοσηλευόταν.

Πρόκειται για 70χρονο που έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο άνδρας κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Πρόκειται για το έκτο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, το οποίο καταλήγει σε ΜΕΘ μετά απο σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας που οδηγούν σε πολυοργανική ανεπάρκεια. Η επίσημη ενημέρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονωϊό, Σωτήρη Τσιόδρα. Από τους 6 νεκρούς, οι τρεις είναι από την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, καθώς από εκεί κατάγονταν τόσο ο 53χρονος όσο και ο 90χρονος.

Χθες ανακοινώθηκαν 31 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται πλέον σε 418. Για την Ελλάδα, η εκτίμηση είναι πως το πραγματικό νούμερο των κρουσμάτων είναι 2.000 με 3.000 αλλά υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα. Από τα διεγνωσμένα κρούσματα, τα 64 δεν έχουν προφανή σύνδεση με ταξιδιώτη από το εξωτερικό ή στενή επαφή. Συνολικά, έχουν εξετασθεί 6.000 δείγματα ενώ 14 άνθρωποι έχουν λάβει εξιτήριο.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM