Κορωνοίός: 150 επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί γιατί άνοιξαν παράνομα τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά τους

Κορωνοίός: 150 επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί γιατί άνοιξαν παράνομα τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά τους Facebook Twitter
0

Σε 150 συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., σε όλη την Ελλάδα, από την Πέμπτη 12/3 έως σήμερα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ έχουν βεβαιωθεί 145 παραβάσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., την Πέμπτη 12/3 έγιναν 4 παραβάσεις και 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15/3 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, την Δευτέρα 16/3 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις και την Τρίτη 17/3 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις.

Οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις είναι οι εξής: 54 στην Αττική, 27 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 8 στην Κεντρική Μακεδονία, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 7 στη Θεσσαλονίκη, 6 στην Κρήτη, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στην Πελοπόννησο, 4 στη Στερεά Ελλάδα, 3 στο Βόρειο Αιγαίο, 2 στην Ήπειρο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λπ, για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Σημειώνεται, ότι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ . συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Εδώ η λίστα με τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που έκλεισαν από σήμερα - Ποια μένουν ανοιχτά

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM