Έβρος: Χημικά και επεισόδια ξανά στα σύνορα - Ρίψη νερού με αύρα της αστυνομίας

Έβρος: Χημικά και επεισόδια ξανά στα σύνορα - Ρίψη νερού με αύρα της αστυνομίας Facebook Twitter
0

Ένταση επικράτησε στον Έβρο νωρίς το πρωί καθώς για ακόμη μια φορά πρόσφυγες και μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα.

Κατά πληροφορίες, μετανάστες και πρόσφυγες κινήθηκαν κατά μήκος των συνόρων στις Καστανιές, λίγο πριν τις 07:30 και προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα, ενώ εκτός από τις δυνάμεις της Ελλάδας, ρίψη χημικών έγινε και από την δική τους πλευρά. Εικόνες ανταποκριτών από τα σύνορα δείχνουν πως υπάρχει πυκνός καπνός στο σημείο.

Η «αύρα» της αστυνομίας κάνει ρίψη νερού και δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας και του στρατού αναπτύσσονται εσπευσμένα από την ελληνική πλευρά.

Σημειώνεται πως για τον Έβρο έχει αποφασιστεί η ενίσχυση του υφιστάμενου φράχτη με σκοπό να καλυφθούν αδύναμα σημεία, αλλά και να δοθεί μήνυμα ενίσχυσης της αποτροπής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φράχτης αναμένεται να επεκταθεί για περίπου 40χλμ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM