Κακοκαιρία- εξπρές την Τσικνοπέμπτη: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

Κακοκαιρία- εξπρές την Τσικνοπέμπτη: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
Χαλάει ο καιρός την Τσικνοπέμπτη (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Κακοκαιρία- εξπρές αναμένεται για την Τσικνοπέμπτη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με βροχές και καταιγίδες.

Από το βράδυ της Τετάρτης αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ την Τσικνοπέμπτη σε αρκετές περιοχές ο καιρός θα είναι βροχερός και θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, την Τσικνοπέμπτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Επιπλέον, χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 5-6 μποφόρ στο ιόνιο και από το απόγευμα τοπικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5-6 μποφόρ και το βράδυ η ένταση τους τοπικά θα φτάσει τα 8 μποφόρ.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM