Πατέρας ασελγούσε στην ΑμεΑ κόρη του - Η πρόταση του εισαγγελέα

Πατέρας ασελγούσε στην ΑμεΑ κόρη του - Η πρόταση του εισαγγελέα Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την ενοχή του πατέρα ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της ΑμεΑ κόρης του πρότεινε ο Εισαγγελέας στη Λαμία.

Ειδικότερα, υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού ΑμεΑ, 20 ετών σήμερα, δικάζει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λαμίας. Κατηγορούμενος είναι ο πατέρας του κοριτσιού που φέρεται πως ασέλγησε σε βάρος του, όταν αυτό ήταν 12 ετών.Πατέρας και κόρη ζουν σε χωριό της Ευρυτανίας και είναι μαζί ακόμη και σήμερα με την μητέρα της νεαρής να έχει πεθάνει όταν ήταν 7 ετών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVstar.gr ο πατέρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ και η 20χρονη που κατέθεσε πρώτη, είπε πως ο πατέρας της δεν την πείραξε ποτέ.


Κατά τη διάρκεια διαδικασίας η νεαρή ρωτήθηκε από τον πρόεδρο γιατί στην κατάθεση της το 2015 είπε άλλα πράγματα με την ίδια να απαντά πως κάποιος την έβαλε να τα πει, αλλά δεν θυμάται ποιος.


Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο αδερφός και η αδερφή του κατηγορουμένου οι οποίοι είπαν πως ο αδερφός τους ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο αποδίδοντας την πρώτη κατάθεση του κοριτσιού σε μυθοπλασίες.


Ο κατηγορούμενος κατά την κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο αδερφός της γυναίκας του έκανε την καταγγελία για να κλειστεί το παιδί σε ίδρυμα και να πάρουν από την μικρή περιουσία που έχει.


Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου καθώς, όπως είπε, η νεαρή περιγράφει λεπτομέρειες που «δεν θα μπορούσε να τις δει ούτε μέσα από ταινίες».

Η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από Tvstar

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM