Συνελήφθη επ' αυτοφώρω στην Ομόνοια ο ληστής με τη σύριγγα

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω στην Ομόνοια ο ληστής με τη σύριγγα Facebook Twitter
1

Στην σύλληψη του ληστή ο οποίος απειλούσε με σύριγγα τα θύματά του, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Ομόνοια.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ: «Συνελήφθη επ' αυτοφώρω, μεσημβρινές ώρες της 22-1-2020 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 29χρονος αλλοδαπός για ληστεία σε σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εισήλθε στο κατάστημα, αφαίρεσε διάφορα προϊόντα και κατά την αποχώρηση του, έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας τον οποίο απείλησε με σύριγγα. Την στιγμή εκείνη, διερχόμενοι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το συμβάν και άμεσα επενέβησαν και τον ακινητοποίησαν.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ομονοίας, ο 29χρονος εισέρχονταν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αφαιρούσε προϊόντα τα οποία τοποθετούσε είτε εσωτερικά στο μπουφάν του είτε σε σακούλες που κουβαλούσε.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις όπου οι κινήσεις του γίνονταν αντιληπτές, προκειμένου να διαφύγει με τα κλοπιμαία, απειλούσε τους υπαλλήλους με την επίδειξη σύριγγας.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δεκαοκτώ (18) ληστείες και πενήντα μία (51) κλοπές από σούπερ μάρκετ.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τσεκ."Διερχόμενοι αστυνομικοί". Διερωτώμαι: όσο υπάρχουν καταλήψεις στα Εξάρχεια μπορούν αστυνομικοί να "διέρχονται"; Όσο υπάρχει αυτό το κλίμα "έξω οι μπάτσοι από τα Εξάρχεια";