Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής της 12χρονης αθλήτριας κουνγκ φου στο Πέραμα

Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής της 12χρονης αθλήτριας κουνγκ φου στο Πέραμα Facebook Twitter
1

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 12χρονης μαθήτριας στο Πέραμα.

Τα στοιχεία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά. Πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στις 4 Ιανουαρίου, η 12χρονη δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα που επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά η ίδια, ως αθλήτρια του κουνγκ φου, απάντησε με χτυπήματα, εξουδετερώνοντας τον δράστη. Ήταν βράδυ Σαββάτου και η ανήλικη επέστρεφε σπίτι της όταν, την στιγμή που άνοιγε την πόρτα, δέχθηκε επίθεση από έναν 26χρονο. Ο δράστης φέρεται να είχε επιλέξει και ακολουθήσει το θύμα του, μπαίνοντας στο ίδιο λεωφορείο με την 12χρονη.

Η κοπέλα είχε ανέβει στο λεωφορείο μαζί με τον πατέρα της και, όταν έφτασε στον προορισμό της, τον αποχαιρέτησε και κατέβηκε, περπατώντας τα περίπου 40 μέτρα από την στάση μέχρι το σπίτι της. Στην ίδια στάση κατέβηκε και ο 26χρονος που την ακολούθησε. Ο πατέρας της 12χρονης είχε ήδη τηλεφωνήσει στη μητέρα του κοριτσιού, ζητώντας της να βγει στην πόρτα για να υποδεχτεί το παιδί.

Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου όταν, μέχρι να έρθει η μητέρα της, δράστης της επιτέθηκε θέλοντας να την κακοποιήσει. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που ήρθε σε επαφή με τον προπονητή του κοριτσιού, ο άνδρας την άγγιξε απρεπώς και προσπάθησε να την σύρει προς το μέρος του αλλά η 12χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και να τον σωριάσει στο καπό ενός αυτοκινήτου στο έδαφος με λακτίσματα και γροθιές.

Εκείνη την στιγμή η μητέρα κατέβαινε τις σκάλες και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα άρχιζε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πανικόβλητος και μητέρα και κόρη ειδοποίησαν τον πατέρα που κάλεσε με τη σειρά του την αστυνομία. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να ανέβει σε άλλο λεωφορείο.

Όταν ο πατέρας μετέβη σε κοντινό γειτονικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση, πληροφορήθηκε πως ο δράστης ήταν σεσημασμένο μέλος συμμορίας, με καταγωγή από την Αλγερία. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προπονητής της κοπέλας δήλωσε πως παρόλο που η 12χρονη τρόμαξε «δεν έχασε την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως», γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια