Κινηματογραφική καταδίωξη στο Κορωπί - Κυκλοφοριακό χάος και συλλήψεις

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Κορωπί - Κυκλοφοριακό χάος και συλλήψεις Facebook Twitter
0

Χάος προκλήθηκε νωρίτερα στην Κορωπίου-Αεροδρομίου μετά από καταδίωξη της αστυνομίας σε όχημα υπόπτων το οποίο τελικά ανατράπηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κάνει διάρρηξη στην περιοχή.


Η καταδίωξη ξεκίνησε στη λεωφόρο Κορωπίου. Το αυτοκίνητό τους μπήκε στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Η καταδίωξη η οποία κράτησε για αρκετή ώρα, έληξε καθώς το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο ένας απ' αυτούς να τραυματιστεί. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νοτιοανατολικής Αττικής.


Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM