LIVE!

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε έξι κιλά ναρκωτικών στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε έξι κιλά ναρκωτικών στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του Facebook Twitter
ΕΛ.ΑΣ.
0

Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών έκρυβε στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του ένας 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Λεπτοκαρυά.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο να κινείται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πίσω αριστερής πόρτας 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 672 γραμμαρίων, καθώς και ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 154 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την ποσότητα μετέφερε ο δράστης από την Αθήνα, με σκοπό την παράδοσή της σε άλλα μέλη του κυκλώματος για την περαιτέρω διακίνησή της στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε έξι κιλά ναρκωτικών στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του Facebook Twitter
ΕΛ.ΑΣ.
Θεσσαλονίκη: Έκρυβε έξι κιλά ναρκωτικών στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του Facebook Twitter
ΕΛ.ΑΣ.
Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM