25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις - Φοβούνται διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις - Φοβούνται διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
1

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να διεξαχθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς εκφράζονται φόβοι πως φέτος θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα και συζητήθηκε το θέμα περιφρούρησης των παρελάσεων.

Χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να επιστρατευτούν για τις παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ οι αρχές θα δώσουν βαρύτητα στις πόλεις της β. Ελλάδας όπου αναμένουν εντονότερες διαμαρτυρίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, θα πρέπει να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καταρχάς στα δρομολόγια των επισήμων, ενώ το ίδιο αυξημένα μέτρα θα πρέπει να υπάρξουν στις εξέδρες των επισήμων για κάποιους που θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις εξέδρες.

Παράλληλα, κατά μήκος των παρελάσεων θα υπάρχουν και εκεί αυξημένα μέτρα σε περίπτωση που κάποιοι συγκεντρωμένοι θα θελήσουν να αναπτύξουν σχέδιο για επεισόδια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια