25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις - Φοβούνται διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις - Φοβούνται διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
1

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να διεξαχθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς εκφράζονται φόβοι πως φέτος θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα και συζητήθηκε το θέμα περιφρούρησης των παρελάσεων.

Χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να επιστρατευτούν για τις παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ οι αρχές θα δώσουν βαρύτητα στις πόλεις της β. Ελλάδας όπου αναμένουν εντονότερες διαμαρτυρίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, θα πρέπει να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καταρχάς στα δρομολόγια των επισήμων, ενώ το ίδιο αυξημένα μέτρα θα πρέπει να υπάρξουν στις εξέδρες των επισήμων για κάποιους που θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις εξέδρες.

Παράλληλα, κατά μήκος των παρελάσεων θα υπάρχουν και εκεί αυξημένα μέτρα σε περίπτωση που κάποιοι συγκεντρωμένοι θα θελήσουν να αναπτύξουν σχέδιο για επεισόδια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα - Πάνω από 350 εκατ. ευρώ οι απώλειες

«Η κτηνοτροφία δεν βρίσκεται πια σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει και η κατάρρευση επιταχύνεται», τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια