Κορυδαλλός: Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο μαθητή του

Κορυδαλλός: Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο μαθητή του Facebook Twitter
0

Για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης κατηγορούν τον δάσκαλο που μάθαινε κιθάρα στον γιο τους, οι γονείς ενός 9χρονου αγοριού στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι γονείς του παιδιού παρατήρησαν μια αλλαγή στη συμπεριφορά του λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων κιθάρας, με δάσκαλο έναν 61χρονο γνωστό του πατέρα.

Ύστερα από πιέσεις , το παιδί είπε στους γονείς του ότι ο 61χρονος, όταν βρέθηκε μόνος μαζί του στο σπίτι του, στο οποίο γίνονταν τα μαθήματα, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Τρομοκρατημένοι οι γονείς, μετέβησαν στο τμήμα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καταγγείλουν τον δάσκαλο. Το παιδί εξετάστηκε, μάλιστα, από παιδοψυχολόγο, ο οποίος πιστοποίησε ότι είχαν βάση τα όσα κατήγγειλε.

Ο πατέρας του παιδιού πήγε στο σπίτι του καθηγητή μουσικής και του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείου.

Ο 61χρονος μετά τη νοσηλεία του υπέβαλλε μήνυση στον πατέρα διότι εισήλθε με τη βία στο σπίτι του, ενώ τον κατήγγειλε και για κλοπή.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ