Έκτακτο δελτίο για κακοκαιρία - Προειδοποιεί η ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο για κακοκαιρία - Προειδοποιεί η ΕΜΥ Facebook Twitter
0

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο για κακοκαιρία και προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα, Σάββατο, το βράδυ.

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

2. Στη δυτική Πελοπόννησο από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

Νέο κύμα βροχών και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 9/11 έως και τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 10/11 αναφέρει το Meteo.

Στη Δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής θα είναι έντονα, ενώ τοπικά έντονα φαινόμενα ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Βόρεια Ελλάδα κατά το πρώτο μισό της Κυριακής.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το μεσημέρι της Κυριακής, και επισημαίνονται οι περιοχές όπου περιμένουμε τα εντονότερα φαινόμενα.

Έκτακτο δελτίο για κακοκαιρία - Προειδοποιεί η ΕΜΥ Facebook Twitter

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η 37η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία αναμένεται να επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις, αυξημένες τιμές σχετικής υγρασίας και άνεμοι εντάσεων έως 4 μποφόρ. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα εκδήλωση τοπικών βροχών κατά το δεύτερο μισό της διαδρομής. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM