Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας για τα κενά στα σχολεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας για τα κενά στα σχολεία Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
0

Εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών από σχολεία της Αττικής πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας.

Αίτημά τους, η άμεση στελέχωση των σχολείων με εκπαιδευτικούς, καθώς τα κενά παραμένουν στα σχολεία.

Όπως ανέφεραν, τα κενά αφορούν κυρίως στις ειδικότητες των Φυσικών, των Βιολόγων και των Χημικών. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε αρκετά σχολεία για την έναρξη του ολοήμερου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι το υπουργείο και δια στόματος χθες της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, από το βήμα της Βουλής, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM