Έκλεισε και το τελευταίο κατάστημα της αλυσίδας Pizza Hut στη Θεσσαλονίκη, στη λεωφόρο Νίκης,  μετά από αυτά στην Καλαμαριά και στη Χαριλάου.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας απέκλεισε πάντως κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να φύγει η Pizza Hut από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αιτία των λουκέτων  είναι η κρίση στον κλάδο της εστίασης αλλά και τα υψηλά λειτουργικά κόστη των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη.

 

Εργαζόμενοι στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης αναφέρουν σύμφωνα με το thestival.gr ότι τους ζητήθηκε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές, τις οποίες και αρνήθηκαν.


Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει η Food Plus, προσθέτοντας πως με αυτό τον τρόπο κρατήθηκαν στη ζωή τα 25 καταστήματα της Αθήνας με 350 εργαζόμενους.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε: ''Παραμένει δέσμευση της Διοίκησης της Εταιρείας μας να συνεχίσει η Pizza Hut δυναμικά, και να παραμείνει ενεργά δραστήρια στην Ελλάδα, με άρτια λειτουργικά αλλά και οικονομικά βιώσιμα εστιατόρια, που όχι μόνο να διαφυλάττουν, αλλά και να ενισχύουν τα υψηλότητα επίπεδα ποιότητας τόσο του προϊόντος μας όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Στην παρούσα φάση, και με τα παρόντα δεδομένα, δεν είναι στις σκέψεις της εταιρείας το κλείσιμο και άλλων καταστημάτων. Αντιθέτως, όταν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν στο εγγύς μέλλον, η Food Plus ευελπιστεί σε περαιτέρω επέκταση του δικτύου της, συνεχίζοντας προς το παρόν να εστιάζει στην προσπάθεια για ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων, όπως και προϊόντων και υπηρεσιών χαμηλής τιμής''.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr