Τροχαίο δυστύχημα στην Πέλλα - Μία γυναίκα νεκρή και έξι τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα στην Πέλλα - Μία γυναίκα νεκρή και έξι τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία: alexandreia-gidas.gr
0

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με μια 88χρονη νεκρή και έξι τραυματίες σημειώθηκε στις 11 το πρωί στο 7ο χλμ της επαρχιακής οδού Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας, στο νομό Πέλλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο η ηλικιωμένη γυναίκα και να τραυματιστούν άλλα έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό της ηλικιωμένης αλλά και τεσσάρων τραυματιών χρειάστηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Γιαννιτσών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/logospellas.gr/.thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM