Τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος

Τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος Facebook Twitter
0

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Απόστολος Γκλέτσος καθώς το όχημά του συγκρούστηκε με αγριογούρουνο.

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε.

Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα. 

Με πληροφορίες από tvstar.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM