Νέο ιατρικό ανακοινωθέν δόθηκε στη δημοσιότητα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε πολύωρο χειρουργείο μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. 

 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποβλήθηκε την Τρίτη σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση καθώς, σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, διαπιστώθηκε «οξύς διαχωρισμός ανιούσης αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό». Χθες το πρωί ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, ενώ ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον Alpha, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος και λίγο αργότερα κατέρρευσε. Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μεσημέρι στο ΤΕΠ του Ιπποκράτειου Αθήνας. 

 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, Τετάρτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά εκτός μηχανικής υποστήριξης, ενώ είναι αιμοδυναμικά σταθερός. 

 

Ακολουθεί ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν: 

 

«Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως χθες για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγεί από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».