Έντονη ανησυχία επικράτησε στο πλατό του Alpha, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος παραπονέθηκε «στον αέρα» για έντονο πόνο στο στήθος και στη συνέχεια λιποθύμησε. 

 

Ο κ. Τατσόπουλος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Τάκη Χατζή και της Λίδας Μπόλα. Ενώ τον λόγο είχε ο Δημήτρης Βίτσας, ο Πέτρος Τατσόπουλος διέκοψε φανερά θορυβημένος τον συνομιλητή του και απευθύνθηκε σε όλους όσοι βρίσκονταν στο στουντιο: «Θα μου επιτρέψετε, επειδή ένιωσα έναν ισχυρό πόνο στο στήθος, να αποχωρήσω», είπε ο πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Πριν προλάβει όμως να σηκωθεί, ο κ. Τατσόπουλος έσκυψε πάνω στο τραπέζι και έπιασε το κεφάλι του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής διέκοψε αμέσως την κανονική ροή και έδωσε το σήμα για διαφημίσεις, προσφέροντας παράλληλα στον προσκεκλημένο του ένα ποτήρι νερό. 

 

 

 

Επιστρέφοντας από το αναγκαστικό, έκτακτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο Πέτρος Τατσόπουλος λιποθύμησε. «Είχαμε ένα μικρό περιστατικό, δυσάρεστο. Είχαμε αυτή τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Είναι μαζί μας με τον γιατρό τον κ. Λήρα ο οποίος ήτανε καλεσμένος μας. Έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Στα πλάνα που ακολουθούν, έκδηλη είναι και η αγωνία της Λίδας Μπόλα, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του προσκεκλημένου. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρεται σε νοσοκομείο.  

 

 

Χθες, ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε προαναγγείλει τη σημερινή του εμφάνιση στον Alpha, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.