Σε στενό κύκλο η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη - Η επιθυμία της οικογένειας

Σε στενό κύκλο η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη - Η επιθυμία της οικογένειας Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
1

Ανακοίνωση σχετικά με την κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη εξέδωσε η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού, που έφυγε χτες από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολύχρονη ασθένεια.

Το πότε θα γίνει η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια του ηθοποιού, δίνοντας ακριβείς λεπτομέρειες για την ώρα και το μέρος, κάτι που όπως φαίνεται είχαν ζητήσει από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν και να μην αποκαλύψουν.

Μετά από αυτό, η οικογένεια αναγκάστηκε να προβεί σε δεύτερη ανακοίνωση, όπου ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση, αλλά ζητά να σεβαστούν το πένθος τους και την επιθυμία τους να παραμείνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας του Τάκη Σπυριδάκη: 

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια. Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εκφράζουν μια επιθυμία που οφείλουν όλοι να σεβαστούν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περιτριγυρίζονται από κοράκια στην τόσο δύσκολη αυτή μέρα. Συλλυπητήρια κορίτσια, θα είστε πάντα τα παιδιά ενός υπέροχου ανθρώπου.