Φωτιά στην Ανδρίτσαινα: Νεκρός άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης

Φωτιά στην Ανδρίτσαινα: Νεκρός άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένας άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Ανδρίτσαινα έχασε τη ζωή του.

Όπως μεταδίδει το τοπικό ilialive.gr, ένας 57χρονος άντρας κατέληξε από αναθυμιάσεις στην πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά στο ΓΝ Κρεστενών και λίγο αργότερα κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άντρας αισθάνθηκε δυσφορία κατά την κατάσβεση.Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Καλλιθέα Ανδρίτσαινας και γρήγορα πήρε ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς απείλησε σπίτια.

Λίγα λεπτά αφότου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στις επιχειρήσεις συνδράμουν και 4 υδροφόρες ΟΤΑ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM