Πόρος: Ποιοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου που έπεσε - Φόβοι πως όλοι είναι νεκροί

Πόρος: Ποιοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου που έπεσε - Φόβοι πως όλοι είναι νεκροί Facebook Twitter
0

Συγκλίνουν οι πληροφορίες για τρεις επιβάτες στο ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, για τους οποίους εκφράζονται φόβοι πως είναι όλοι νεκροί. 

Παρότι στο σχέδιο πτήσης είχε δηλωθεί μόνο ο Έλληνας πιλότος, το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλείται πληροφορίες και για δύο Ρώσους επιβάτες στο ελικόπτερο που έπεσε στις 15:40, περίπου 100 μέτρα από την ακτή. Από εκείνη την ώρα, το ελικόπτερο παραμένει βυθισμένο στο νερό και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προς το παρόν δεν έχει ανασυρθεί κανένα άτομο από τον βυθό. 

Πηγές από το ΕΚΑΒ επιβεβαιώνουν ότι τους ζητήθηκε η συνδρομή τους στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων από το ελικόπτερο. Πάνω από το νερό εξέχουν μόνο μικρά τμήματα της έλικας.

Μπλακ άουτ στο νησί

Σύμφωνα με αναφορές, το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια ρεύματος και, αφού έκανε μία περιστροφή, έπεσε στη θάλασσα. Από εκείνη την ώρα, οι κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα καθώς, κατά πληροφορίες, η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή για προληπτικούς λόγους, αφού βρίσκονται κομμένα καλώδια πάνω στο οδόστρωμα. 

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ και τον στρατό, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στον Πόρο γεννήτριες. Ο ΔΕΔΔΗΕ δεσμεύθηκε να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποκατασταθεί η βλάβη στο νησί σήμερα.

Στην περιοχή βρίσκεται πλωτό του λιμενικού ενώ έχουν καταφτάσει και δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, οι δύο Ρώσοι παραθέριζαν σε γνωστό ξενοδοχείο που παρέχει υπηρεσίες αερομεταφοράς με ελικόπτερο και, σύμφωνα με κατοίκους, ο πιλότος έκανε συχνά δρομολόγια πάνω από την περιοχή. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM