Σαμοθράκη: Στον εισαγγελέα το ζήτημα για το χάος στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Σαμοθράκη: Στον εισαγγελέα το ζήτημα για το χάος στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Facebook Twitter
0

Φάκελο με υλικό για τα πλοία «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» κατέθεσε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης η οικεία Λιμενική Αρχή, μετά το χάος που προκλήθηκε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης υπέβαλε προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τον φάκελο με υλικό για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των δύο επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων. Υπενθυμίζεται πως το νησί παρέμεινε αποκλεισμένο για αρκετές μέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική αρχή δεν αποκλείεται να διεξάγει προανάκριση.

Τα δύο πλοία λόγω βλάβης παραμένουν ακινητοποιημένα από την Κυριακή 11 Αυγούστου. Τη γραμμή εξυπηρετεί πλέον το επιβατηγό «ΖΕΦΥΡΟΣ» και ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «ANDROS JET» δίδοντας μια άμεση, αλλά προσωρινή λύση, στην ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Οι υπεύθυνοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας «ΣΑΟΣ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» έχουν κληθεί σε ακρόαση από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ι.Πλακιωτάκη για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων. Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, η σύμβαση των δρομολογίων της εταιρείας για τα πλοία «ΣΑΟΣ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» για τη χειμερινή περίοδο είναι επιδοτούμενη, δεκαετούς διάρκειας και λήγει στις 31/10/2019.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM