Έκτακτα δρομολόγια Δευτέρα και Τρίτη από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη

Έκτακτα δρομολόγια Δευτέρα και Τρίτη από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη Facebook Twitter
0

Έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη ανακοινώθηκαν για την Δευτέρα και την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, η SEAJETS επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια και για τη Δευτέρα 19/8 και την Τρίτη 20/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο «ANDROS JET».

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, όπως είναι ήδη γνωστό το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Άναξ» θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την γραμμή μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, ενώ κανονικά εκτελεί τα δρομολόγια του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο «Ζέφυρος».

Υπενθυμίζεται πως ευρεία κυβερνητική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί , αύριο, στο Μαξίμου υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, με στόχο να δρομολογηθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση στη Σαμοθράκη.

Αναλυτικά ο πίνακας των δρομολογίων:

Έκτακτα δρομολόγια Δευτέρα και Τρίτη από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM