Θήβα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος που αγνοούνταν στο κανάλι του Μόρνου

Θήβα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος που αγνοούνταν στο κανάλι του Μόρνου Facebook Twitter
0

Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος που αγνοούνταν μετά την πτώση του στο κανάλι του Μόρνου στη Θήβα.

Η σορός του νεαρού άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, o νεκρός άνδρας βρισκόταν σε πολύ δύσκολο σημείο καθώς η απόσταση μέχρι την επιφάνεια του νερού φτάνει τα 3,5 μέτρα, ενώ αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης πολλών φερτών υλικών που κατεβαίνουν στο κανάλι.Επιπλέον το ρεύμα είναι πολύ ισχυρό στο σημείο και επικίνδυνο για τους πυροσβέστες που πήραν μέρος στην ανάσυρσή του.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι οι Πυροσβέστες από το ΠΚ Δερβενοχωρίων και της ΠΥ Οινοφύτων, ενώ συμμετείχαν στην επιχείρηση επίσης δύο δύτες από την 1η ΕΜΑΚ και πέντε άτομα από την 7η ΕΜΑΚ.

Τελικά στις 4:05' το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δύσκολη επιχείρηση των πυροσβεστών για την ανάσυρση της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος, πακιστανικής καταγωγής, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα, την περασμένη Κυριακή. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, για περίπου 100 μέτρα, πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο. Πυροσβεστική, αστυνομία και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν άμεσα στο σημείο ξεκινώντας τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Με πληροφορίες από Lamiareport/TVstar

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ