Δύτες της ΕΜΑΚ στο κανάλι του Μόρνου για τον αγνοούμενο 22χρονο

Δύτες της ΕΜΑΚ στο κανάλι του Μόρνου για τον αγνοούμενο 22χρονο Facebook Twitter
0

Με την συνδρομή δυτών της ΕΜΑΚ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου στο κανάλι του Μόρνου στη Θήβα.


Ειδικότερα, κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύτες συνεχίζουν για δεύτερη μέρα τις έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου άνδρα πακιστανικής καταγωγής που την Κυριακή το απόγευμα, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε στο κανάλι του Μόρνου κοντά στο Μελισσοχώρι της Θήβας.

Ο 22χρονος νεαρός, εργάτης γης, στην προσπάθειά του να πλύνει τα χέρια του μετά τη δουλειά γλίστρησε, έπεσε στο ποτάμι και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Μόρνου.Πυροσβεστική και αστυνομία έσπευσαν άμεσα στο σημείο ξεκινώντας τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVstar, h ιδιομορφία του καναλιού, οι μεγάλες ποσότητες νερού και η ορμή που παροχετεύονται δυσκολεύουν τις έρευνες των δυτών που προσανατολίζονται κοντά και γύρω από το σημείο όπου ο άτυχος άνδρας φέρεται να έπεσε στο κανάλι.

Δύτες της ΕΜΑΚ στο κανάλι του Μόρνου για τον αγνοούμενο 22χρονο Facebook Twitter
Δύτες της ΕΜΑΚ στο κανάλι του Μόρνου για τον αγνοούμενο 22χρονο Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Tvstar

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM