ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Συνεχίζεται η δίκη για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της

Συνεχίζεται η δίκη για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του βιασμού ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της το 2001 στην Ιεράπετρα.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης που έγινε χρόνια μετά από το ίδιο το θύμα, την 32χρονη σήμερα γυναίκα, είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη αλλά και τον χώρο του κλασικού αθλητισμού στο νησί.

Η δίκη, μετά από πολλές αναβολές, ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης με την κατάθεση της παθούσας. Ωστόσο η έντονη συναισθηματική της φόρτιση οδήγησε τους δικαστές στη διακοπή της διαδικασίας και η συνέχισή της προσδιορίστηκε για σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος είναι ένας 58χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος το 2001 προπονούσε σε αθλήματα του στίβου τη 14χρονη τότε μαθήτρια. Πρωτόδικα, ο προπονητής είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια του, αλλά είχε συνάψει μαζί της ερωτική σχέση με τη συναίνεσή της.

Με πληροφορίες από cretapost

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM