Νέα καταγγελία Δοξιάδη: Αστυνομικά όργανα απήγαγαν και παρέδωσαν Τούρκους φυγάδες

Νέα καταγγελία Δοξιάδη: Αστυνομικά όργανα απήγαγαν και παρέδωσαν Τούρκους φυγάδες Facebook Twitter
0

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Απόστολος Δοξιάδης κατήγγειλε την απαγωγή από την ΕΛΑΣ δύο Τούρκων αντικαθεστωτικών και την παράδοσή τους σε Τούρκους παρακρατικούς. 

Σύμφωνα με τον κ. Δοξιάδη στις 22 Ιουνίου εμφανίστηκαν στο χωριό Μαρασιά της Ορεστιάδας δύο Τούρκοι αντικαθεστωτικοί, ένας πρώην αξιωματικός της αστυνομίας και ένας πρώην εργαζόμενος σε πανεπιστήμιο ζητώντας προστασία από την τοπική αστυνομία. Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών «τα αστυνομικά όργανα τους είχαν απαγάγει (περί αυτού πρόκειται) και τους είχαν παραδώσει στις όχθες του Έβρου, σε τούρκους παρακρατικούς». 

Ο κ. Δοξιάδης υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι αντικαθεστωτικοί βρίσκονται σε φυλακή της Ανδριανούπολης και έδωσε στη δημοσιότητα screenshot από την πορεία των δύο Τούρκων, μέσα στην Ελλάδα, πριν τους κατασχεθούν τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ας μη μας πουλάνε παλικαριές για Κύπρο και γεωτρήσεις και Καστελλόριζο--που ποτέ δεν αναφέρθηκε από την άλλη μεριά. Το συμβόλαιο θανάτου που έχει συνάψει ο πρωθυπουργός με τον τύραννο εφαρμόζεται ανελλιπώς και συνεχώς. Ως και χτες ακόμη: πιάνουν ανθρώπους που έρχονται στη χώρα μας ως ικέτες, και τους στέλνουν κατευθείαν στα μπουντρούμια του τυράννου.

Προχτές, 22 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, εμφανίστηκαν στο χωριό Μαρασιά της Ορεστειάδας, οι δύσμοιροι τούρκοι αντικαθεστωτικοί Uğur D., πρώην αξιωματικός της αστυνομίας και Umut O., απολυμένος από το πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν. Ζήτησαν προστασία από την τοπική αστυνομία. Σε λίγες ώρες, τα αστυνομικά όργανα τους είχαν απαγάγει (περί αυτού πρόκειται) και τους είχαν παραδώσει στις όχθες του Έβρου, σε τούρκους παρακρατικούς. Τώρα οι δύο βρίσκονται στη φυλακή, στην Αδριανούπολη. Τους σκεφτόμαστε...

Φαίνεται δεν έχουν καταλάβει τίποτε, οι ντόπιοι επίορκοι εγκληματίες και τα πολιτικά αφεντικά τους. Ντροπή δεν έχουν, το ξέρουμε. Αλλά δεν έχουν και φόβο, αν όχι Θεού, τότε ανθρώπων. Δεν ξέρουν ότι ο νόμος είναι αμείλικτος και τα κακουργήματα τιμωρούνται όπως τους αξίζει. Και θα τιμωρηθούν. Στη φωτογραφία η τελευταία τους πορεία, μέσα στην Ελλάδα, πριν τους πάρουν τα τηλέφωνα οι επίορκοι.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM