Τραγικός επίλογος στο τροχαίο με τα αδέρφια στην Αταλάντη - Μετά τον 21χρονο, πέθανε και η 16χρονη

Τραγικός επίλογος στο τροχαίο με τα αδέρφια στην Αταλάντη - Μετά τον 21χρονο, πέθανε και η 16χρονη Facebook Twitter
0

Τρεις ημέρες μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη, που στοίχισε την ζωή στον 21χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της και η 16χρονη αδερφή του.

Η 16χρονη Σόνια νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση και έχοντας υποστεί σοβαρό ακρωτηριασμό, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη όλες αυτές τις ημέρες για να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από όλη την Ελλάδα στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας για αίμα. Τελικά το απόγευμα της Τετάρτης η 16χρονη υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της. 

Τα δυο αδέρφια, ο 21χρονος Γιώργος με την 16χρονη Σόνια, είχαν πάει στην Αταλάντη, συγκεκριμένα στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του. Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγήκε εκτός δρόμου.

Τραγικός επίλογος στο τροχαίο με τα αδέρφια στην Αταλάντη - Μετά τον 21χρονο, πέθανε και η 16χρονη Facebook Twitter

Ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς σχολίασε πως η τραγική κατάληξη οφείλεται στις μπάρες ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο, παρομοιάζοντας το δυστύχημα με εκείνο του Παντελή Παντελίδη. «Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.

Οι κηδείες των δυο παιδιών θα τελεστούν στο Καλαπόδι Αταλάντης, στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Με πληροφορίες από Lamiareport και tvstar.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ