Τροχαίο στην παραλιακή - Τραυματίστηκαν ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ

Τροχαίο στην παραλιακή - Τραυματίστηκαν ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ Facebook Twitter
0

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες δυο 19χρονους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή, στο ύψος του Ποσειδώνιου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους τραυματίες είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα και ο δεύτερος είναι ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα όπου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος βγήκε εκτός πορείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπάρες και να αναποδογυρίσει το όχημα. 

Οδηγός του οχήματος φέρεται να ήταν ο 19χρονος Διαμαντής Πατέρας, γιος του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος και τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο 19χρονος εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας, ο οποίος έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM