Θάνατος 14χρονης στη Σαντορίνη: «Την άφησαν λιπόθυμη στο δωμάτιο και συνέχισαν το πάρτι» λέει η μητέρα της

Θάνατος 14χρονης στη Σαντορίνη: «Την άφησαν λιπόθυμη στο δωμάτιο και συνέχισαν το πάρτι» λέει η μητέρα της Facebook Twitter
1

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια για τον θάνατο της 14χρονης στη Σαντορίνη η οποία είχε παρευρεθεί σε πάρτι συμμαθήτριάς της. 


Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου η μητέρα της αποκάλυψε ότι η 14χρονη είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της στις 18:00 το απόγευμα και την περίμενε να επιστρέψει στις 22:00 το βράδυ όπως είχαν συνεννοηθεί . Ωστόσο η μητέρα καλώντας την κόρη της στις 22:15 δεν πήρε απάντηση και σε επόμενη προσπάθειά της το τηλέφωνο της μικρής σήκωσε μία συμμαθήτριά της η οποία της είπε ότι η 14χρονη ήταν στην τουαλέτα.


Λίγο αργότερα την ενημέρωσαν ότι είχε γίνει κάτι σοβαρό και η 14χρονη Κατερίνα ήταν για δύο ώρες λιπόθυμη και την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε μετά την είχαν αφήσει μόνη της μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζαν το πάρτι.


Αυτό που κατήγγειλε η μητέρα της 14χρονης ήταν ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι χωρίς επίβλεψη καθώς οι γονείς είχαν φύγει.


«Στις 23.00 το βράδυ με πήραν και μου είπαν ότι πάνε στο νοσοκομείο. Με πήρε ο μπαμπάς της κοπέλας και μου είπε ότι το πάνε (το κορίτσι) με ασθενοφόρο. Η μητέρα της κοπέλας μου είπε να μην πάω από το σπίτι, γιατί ήταν άνω κάτω από το πάρτι. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου» περιγράφει η μητέρα της Κατερίνας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της συμμαθήτριας της 14χρονης που έκανε το πάρτι, η κόρη του που είναι 13 χρονών δε θα κατανάλωνε αλκοόλ. Οι γονείς, ετοίμασαν διάφορα εδέσματα αλλά όχι αλκοόλ πριν φύγουν από το σπίτι. Επίσης την απόφασή τους να φύγουν από το σπίτι την δικαιολόγησαν καθώς το σπίτι έχει μόνο ένα δωμάτιο να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα. Λίγο πριν φύγουν έφτασε η 14χρονη, η οποία σύμφωνα με τον πατέρα της εορτάζουσας φαινόταν να είχε καταναλώσει από πριν, ποσότητα αλκοόλ.

Παρά τα λεγόμενα του πατέρα ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.  «Μου είπαν ότι είχε πάει τα ποτά η κόρη μου. Δεν το πιστεύω εγώ αυτό. Από το σπίτι μας δεν λείπουν ποτά» ανέφερε η μητέρα της 14χρονης συμπληρώνοντας ότι το χαρτζιλίκι της μικρής ήταν μικρό και δεν του επέτρεπε να αγοράσει ποτά.

Η οικογένεια της 14χρονης υπέβαλε  μήνυση κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία συμμετέχει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια