Καταδρομική επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου - Τον εξύβρισαν και βανδάλισαν το χώρο

Καταδρομική επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου - Τον εξύβρισαν και βανδάλισαν το χώρο Facebook Twitter
Eurokinissi
4

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά στον πρύτανη και βανδάλισαν το χώρο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του το Πανεπιστημίο κάνει λόγο για 10 άτομα τα οποία εισέβαλαν με κρυμμένα τα πρόσωπά τους το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ομάδα αγνώστων (περίπου 10 ατόμων), με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 11:50, στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αφού βεβήλωσαν τον χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί τη δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ας το γράψω για μία ακόμη φορά, για όποιο φοιτητή ενδιαφερθεί να το διαβάσει.Σε ΚΑΜΜΙΑ χωρα στον κόσμο δεν μπαίνει κανένας στα πανεπιστήμια εάν δεν είναι φοιτητής, καθηγητής ή προσωπικό. Σε ΚΑΜΜΙΑ χώρα δεν πουλάνε ψευτικες τσάντες λουι βιτον, σε καμμια δεν γίνεται εμπόριο ναρκωτικών, σε καμμία δεν υμνήται με αφίσες ο κομμουνισμός του ΜΑΟ ή η αναρχία. Πουθενα δεν έχουν οι σχολές ταγκιες και γραφιττι να λερώνουν τους τοιχους. Οι φοιτητές ντυνονται ανάλογα και δεν πάνε με παντοφλες σαγιοναρες "γτ εχει ζέστα". Στις περισσότερες χώρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπάρχουν φοιτητικες παρατάξεις με πολιτικο πρόσημο (δημοκρατικα ή απολυταρχικο).ΚΑΜΜΙΑΑυτά που βλέπετε στις σχολές σας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
"κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος". Πηγή: www.lifo.grΤο έχουμε χάσει τελείως.Ας σκεφθούμε ότι άλλες χώρες "πουλάνε" πανεπιστημιακή εκπαίδευση, προσπαθώντας να διασφαλίζουν ασφάλεια και αξιοπρέπεια των σπουδαστών.Στη χώρα που έδωσε φώτα κάποτε, ζούμε σε βαθύτατο κοινωνικό σκοτάδι.
"απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος"Νομιζω εχει χαθει πλεον καθε μετρο και καθε λογικη. Επιπλεον, ποια πολιτισμενη χωρα οι συγκεκριμενοι δεν θα ειχαν συλληφθει μεσα σε 5 λεπτα για διαταραξη λειτουργιας πανεπιστημιακου ιδρυματος και βανδαλισμο;
Οχι δεν είναι σκηνη απο Λατινική Αμερική, αφορά (υποτίθεται) ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΧΏΡΑΣ!! Έχει ξεπεραστεί καθε έννοια σεβασμού των βασικών αξιών μιας δημοκρατικής κοινωνίας και ολα τα ηθικά και νομικά όρια χωρίς να επεμβαίνει κανείς! Απόλυτα νοσηρό και εξοργιστικό