O Τσακαλώτος σχολιάζει τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον

O Τσακαλώτος σχολιάζει τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον Facebook Twitter
5

Τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον σχολίασε ο Δημήτρης Τσακαλώτος.

Σε ομιλία του στο Μεταξουργείο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε για τα ευχάριστα νέα του αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον: «Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων».

Μετά από δυο χρόνια σχέσης, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο κειμενογράφος του «Saturday Night Live» Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν. Την είδηση επιβεβαίωσε στο Associated Press ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στον αρραβώνα καθώς είχε κάποτε γίνει viral η φράση του σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, όπου αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε πει «όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

Μάλιστα λίγο αργότερα η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε ενημερωθεί από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα λόγια του ΥΠΟΙΚ και έκπληκτη είχε απαντήσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
"Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων"Προσεξτε οτι λεει το καλο "των αλλων" και οχι "ολων". Αν οι αλλοι ειναι μαζι μας τοτε ολα καλα, αν δεν ειναι τοτε ειναι εχθροι, ακροδεξιοι και φασιστες. Δημοκρατικα πραγματα.
Θεωρώ ότι ο Τσακαλώτος είναι ευφυέστατος ως άτομο και βρίσκω το χιούμορ του ιδιαίτερα πετυχημένο.Τώρα, περί της οικονομικής πολιτιτικής, ας τα πούμε σε άλλο σχόλιο καλύτερα...
Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων Πηγή: www.lifo.grεξαιρούνται κάποια εκατομμύρια της μεσαίες τάξης που υπερφορολόγησε αλύπητα επειδή *δεν μπόρεσε* να πιάσει τη φοροδιαφυγή.Εκτός από αριστερός είναι και χιουμορίστας.