Τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον σχολίασε ο Δημήτρης Τσακαλώτος.

 

Σε ομιλία του στο Μεταξουργείο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε για τα ευχάριστα νέα του αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον: «Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων».

 

Μετά από δυο χρόνια σχέσης, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο κειμενογράφος του «Saturday Night Live» Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν. Την είδηση επιβεβαίωσε στο Associated Press ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στον αρραβώνα καθώς είχε κάποτε γίνει viral η φράση του σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, όπου αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε πει «όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

 

Μάλιστα λίγο αργότερα η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε ενημερωθεί από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα λόγια του ΥΠΟΙΚ και έκπληκτη είχε απαντήσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.