ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον

Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον Facebook Twitter
3

Μετά από δυο χρόνια σχέσης, αρραβωνιάστηκαν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Associated Press ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο τους. 

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Κόλιν Τζοστ και ο τρίτος για την Σκάρλετ Γιόχανσον. Ο 36χρονος Κόλιν Τζοστ είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός και κειμενογράφος. Γράφει τα κείμενα για τη δημοφιλή σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live» από το 2005 και είναι επίσης συμπαρουσιαστής του σκετς «Weekend Update».

Η 34χρονη ηθοποιός πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, Ρομέν Ντοριάκ, τον Σεπτέμβριο του 2017. Μαζί έχουν μια κόρη, την 4χρονη Ρόουζ. Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς από τον Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010.

Η σχέση της με τον Κόλιν Τζοστ έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2017, όταν το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ενώ πρόσφατα πήγαν μαζί στην πρεμιέρα του «Avengers:Endgame» στο Λος Άντζελες. 

Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον Facebook Twitter
Πολιτισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια