Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος Facebook Twitter
2

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 29χρονης γυναίκας που είχε βρεθεί στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία. Ο άνδρας της μητέρας δύο παιδιών, βρίσκεται αυτήν την ώρα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών μαζί με τον δικηγόρο του και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για τον θάνατο της γυναίκας. 

Ο άνδρας φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με την γυναίκα, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη από την θεία της. Το θύμα δεν είχε δώσει σημεία  Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είχαν στραφεί εξ αρχής στο στενό συγγενικό περιβάλλον της 29χρονης, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Κυριακής. 

Φως στις τελευταίες στιγμές της 29χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα, έριξε το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον κ. Ντιλέρνια έδειξε ότι η νεαρή μητέρα έπεσε θύμα στραγγαλισμού διά βρόγχου. Το φονικό όπλο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μια λεπτή γυναικεία ζώνη που βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της άτυχης γυναίκας.

Το απόγευμα της Τρίτης η θεία της πήγε από το σπίτι της 29χρονης και επειδή η ανιψιά της δεν απαντούσε, η γυναίκα απευθύνθηκε σε κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού. Μόλις βρήκαν το πτώμα, ειδοποίησαν την αστυνομία και το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ανέλαβε τις έρευνες.

Όπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, το υπνοδωμάτιο της 29χρονης ήταν ακατάστατο σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι. Αυτό το στοιχείο οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα είχε παλέψει με τον δολοφόνο του. Φεύγοντας, ο δράστης κλείδωσε μάλιστα την πόρτα. Την Πέμπτη, ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης έχει ήδη καταθέσει στις αρχές, λέγοντας πως δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές. Σήμερα κρατείται από την αστυνομία. 

Στο λαιμό της έφερε εκδορές, γδαρσίματα που μένει να αποδειχθεί αν ήταν από τα δικά της νύχια, στην προσπάθειά της να απελευθερωθεί από το φονικό βρόγχο της ζώνης, ή από τα χέρια του δράστη. Η απάντηση θα δοθεί από τις ιστολογικές εξετάσεις, που ήδη έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια