ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Υποχθόνιος εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει «Mama»

Ο Υποχθόνιος εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει «Mama» Facebook Twitter
3

Ο Υποχθόνιος βρέθηκε χθες σε εκδήλωση του τομέα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας και του εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει το «Mama» στο τραγούδι του Sin Boy.

Ο ράπερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram διάφορα stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, την Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, που επίσης βρέθηκαν στην εκδήλωση στο Gazarte. 

Κάποια στιγμή δίπλα στον Υποχθόνιο ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κατέγραψε σε story στο Instagram την σύντομη συνομιλία του ράπερ με τον πρωθυπουργό. Ο Υποχθόνιος φαίνεται να προσπαθεί να εξηγήσει στον πρωθυπουργό τι ακριβώς σημαίνει το «μαμά» στο viral ομώνυμο τραγούδι. Ο γνωστός ράπερ είναι ένας από τους συντελεστές του viral hit «Μαμά», το οποίο σπάει ρεκόρ στο Youtube.

«Το μαμά που άκουσες είναι οικογενειοκρατία, ενώ το "δεν είναι μαμά" σημαίνει "φτιαγμένος"», ακούγεται να λέει ο Υποχθόνιος, με τον Αλέξη Τσίπρα να τον ακούει χαμογελώντας.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο πιο ασόβαρος από τους Ζήτα Νι.Δικαίωμά του βέβαια να υποστηρίζει ό,τι θέλει αλλά επειδή τον έχω γνωρίσει κιόλας, πιο...''σοβαρός'' ήταν όταν ηχογραφούσαν τον Πρώτο Τόμο παρά τα τελευταία χρόνια.Για τον Σύριζα δεν το συζητώ. Μπάτε σκύλοι αλέστε. Έχουν τόση ανάγκη παραμονής στην εξουσία που υπάρχει περίπτωση να κάνουν πρόταση υποστήριξης ή υποψηφιότητας και στους υπόλοιπους (διαλυμένους πλέον) Ζωντανούς Νεκρούς και γενικά σε όποιον πουλάει.Tragic!