«Θα σκοτώσουμε τον γιο σου»: Άρπαξαν ανήλικο και λήστεψαν οικογένεια στο Παγκράτι

«Θα σκοτώσουμε τον γιο σου»: Άρπαξαν ανήλικο και λήστεψαν οικογένεια στο Παγκράτι Facebook Twitter
0

Σοκάρει η μαρτυρία ενός πατέρα από το Παγκράτι που ήρθε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς που είχαν αρπάξει τον γιο του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένοπλοι ληστές άρπαξαν έναν 17χρονο από την περιοχή του Ζωγράφου, τον έβαλαν διά της βίας σε πορτ παγκάζ και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του στο Παγκράτι, με σκοπό να το κλέψουν. Ανεβαίνοντας στο διαμέρισμα της οικογένειας, μπήκαν στο σπίτι με τα κλειδιά του ανηλίκου, όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα και τη μητέρα του νεαρού. 

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα ήταν να επιτεθεί στους ληστές ενώ οι φωνές θορύβησαν και τους γείτονες. Οι απειλούμενοι γονείς ζήτησαν από τους περίοικους να καλέσουν την αστυνομία. Ακολούθησε «μάχη» ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τους ληστές. Τον τραυμάτισαν, πήραν βιαστικά κάποια αντικείμενα από το σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.

«Είπαν "έχω το παιδί σου, θα το σκοτώσω". Δώσε μας ό,τι έχεις και δεν έχεις», λέει ο 55χρονος με φανερά τα σημάδια της πάλης στο πρόσωπό του. «Μας πήρανε, μας βάλανε σε ένα σημείο του σπιτιού με μαχαίρια και πιστόλια». Την ώρα της εισβολής, στο σπίτι βρισκόταν και ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ηλικίας 15 ετών. Οι ληστές χτύπησαν και το παιδί με γροθιές, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο σβέρκο του. 

Παρά τις μαχαιριές που είχε δεχτεί, ο πατέρας καταδίωξε τους ληστές που παράτησαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Φιλολάου. Όπως προέκυψε αργότερα το όχημα δεν είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και ανήκει σε άνδρα αλβανικής καταγωγής ενώ και ο πατέρας του 17χρονου, που δηλώνει επιχειρηματίας και δημοσιογράφος, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η προφορά των ληστών «έμοιαζε με αλβανική». Η αστυνομία ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση, έχοντας παράλληλα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε το βίντεο που τράβηξαν γείτονες και τη συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM