Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα Εξάρχεια

Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα Εξάρχεια Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Επιθέσεις με μολότοφ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου αλλά και στα Εξάρχεια. 

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους της περιοχής. Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές για το περιστατικό. 

Λίγο νωρίτερα, επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων είχε γίνει και στα Εξάρχεια. Περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία του στην οποία κάνει λόγο για ενέργεια περιθωριακών στοιχείων του υποκόσμου.«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία», αναφέρει το κυβερνητικό κόμμα.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια