Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα Εξάρχεια

Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα Εξάρχεια Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Επιθέσεις με μολότοφ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου αλλά και στα Εξάρχεια. 

Περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους της περιοχής. Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές για το περιστατικό. 

Λίγο νωρίτερα, επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων είχε γίνει και στα Εξάρχεια. Περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία του στην οποία κάνει λόγο για ενέργεια περιθωριακών στοιχείων του υποκόσμου.«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία», αναφέρει το κυβερνητικό κόμμα.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια