Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος κατηγορείται ότι βίαζε 23χρονη κοπέλα ΑμεΑ

Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος κατηγορείται ότι βίαζε 23χρονη κοπέλα ΑμεΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Φθιώτιδας από τη σύλληψη ενός 74χρονου, που κατηγορείται για βιασμό και κατ' εξακολούθηση ασέλγεια, σε βάρος μια 23χρονης κοπέλας ΑμεΑ. 

Την υπόθεση φέρεται να αποκάλυψε η γιαγιά του κοριτσιού, που έχει την επιμέλεια της 23χρονης και της 25χρονης αδελφής της, η οποία επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Η 23χρονη διαμένει σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα της, την 25χρονη αδελφή της και την 81χρονη γιαγιά που έχει την επιμέλεια των κοριτσιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τόσο η γιαγιά όσο και ένας θείος τους, κατήγγειλαν πως ένας 74χρονος γείτονας εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της 23χρονης βιάζοντάς της συστηματικά, από το καλοκαίρι του 2017. 

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ηλικιωμένου.

Ο 74χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα το απόγευμα, παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί έως το πρωί της Πέμπτης.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM