Αντίρριο: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

Αντίρριο: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από Λύκειο της Αθήνας με προορισμό τα Ιωάννινα. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 18:00 σε τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μαθητές από λύκειο της Αθήνας, την στιγμή που το όχημα κινείτο στην Ιονία Οδό, κοντά στα διόδια της Κλόκοβας, στην Αιτωλοακαρνανία.

Χάρις στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου, η φωτιά σβήστηκε άμεσα και οι μαθητές αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο, το οποίο είχε προορισμό τα Ιωάννινα, εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο μπροστινό τμήμα του οχήματος.

Ο οδηγός την αντελήφθη αμέσως τη φωτιά, ακινητοποίησε το λεωφορείο και με τη χρήση πυροσβεστήρα κατάφερε να τη σβήσει, ενώ οι μαθητές αποβιβάστηκαν, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα, στο σημείο έσπευσαν και πυροσβεστικά οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Οι μαθητές αναμένεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλο λεωφορείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM