Εισβολή αναρχικών στο Πάντειο με καδρόνια - Διακόπηκαν οι φοιτητικές εκλογές

Εισβολή αναρχικών στο Πάντειο με καδρόνια - Διακόπηκαν οι φοιτητικές εκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI
8

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο Πάντειο, την ώρα διεξαγωγής των εκλογών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αναρχικών μπήκε στον χώρο με καδρόνια και κράνη. 

Έσκισαν αφίσες και, στη συνέχεια, αφού πέταξαν τρικάκια με συνθήματα κατά των εκλογών, τράπηκαν σε φυγή.

«Συνέχισε να ψηφίζεις – Η εξουσία τρίβει τα χέρια της» ήταν το μήνυμα πάνω στα φυλλάδια. 

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, το «Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου» αναλαμβάνει την ευθύνη για την έφοδο, κάνοντας λόγο για «αντεκλογική παρέμβαση».

Παράλληλα, καλεί τους σπουδαστές σε «αυτοδιαχείριση και όχι αντιπροσώπευση».

Μετά την εισβολή, αντιπρόσωποι της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ και της ΠΚΣ που βρίσκονταν στο κτίριο απομακρύνθηκαν από το χώρο και αποφάσισαν την προσωρινή διακοπή των εκλογών.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Παράλληλα, καλεί τους σπουδαστές σε «αυτοδιαχείριση και όχι αντιπροσώπευση». Πηγή: www.lifo.grε, ναι, προφανώς, οι εκλογές είναι επικίνδυνο πράγμα. Πρέπει να είσαι τέρμα αργόσχολος για να πιστεύεις οτι η "αυτοδιαχείριση" μπορεί να λύσει κάτι πιο πολύπλοκο από την παραγγελία πίτσας. Ίσως ούτε και αυτό.
ΑρνάκιαΟ Κακός σου Εαυτός"Όταν οι γνώμες των άλλων σ’ εξοργίζουνκι όταν οι αρχές σου τη βία υποστηρίζουνγια ποιον αγώνα λοιπόν θα ξεκινήσειςμε ποιος εχθρό θα χτυπηθείς.Κι αν θελήσεις κάποτε ν’ αλλάξεις την ζωή σου πρέπει να διώξεις το κακό που τρώει την ψυχή σουγιατί δε φτάνει μονάχα να γκρεμίζειςο κακός σου εαυτός καραδοκεί.Σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σουΣκότωσε τον μπάτσο πριν είναι αργάΚι όταν χρειαστείς κουράγιο μην τρομάξειςσκέψου πως δεν έχεις τίποτα να χάσειςπρέπει τη μάχη αυτή να την κερδίσειςείναι καιρός για αλλαγή.Σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σουΣκότωσε τον μπάτσο πριν είναι αργά"https://www.youtube.com/watch?v=KGaz3Txw1uc
Μέσα στην κατήφεια της καθημερινότητας, επιτέλους και μια ελπιδοφόρα είδηση! Οι νέοι αυτής της χώρας με γρήγορα αντανακλαστικά κάνουν στροφή προς την πρόοδο και δείχνουν το δρόμο για έναν σύγχρονο κόσμο. Το μέλλον της χώρας διαγράφεται λαμπρό!
Α ναι τι λέγαμε...? " ο κίνδυνος της ακροδεξιάς ,του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας μπλα μπλα , κλπ " .... και συνεχίζει " οι αριστερές προοδευτικές αντιφασιστικες (!) δυνάμεις ενάντια στο τερας του ναζισμου στην Ευρώπη μπλα , μπλα .......Κάπως έτσι αρχίζει και τελειώνει το ποίημα οσων ανήκουν στο ιδεολογικό απολίθωμα ανεξάρτητα απο τις παραλλαγές που διαχωρίζουν τα μελη μόνο σε επίπεδο life style. Η πραγματικότητα πάντως αποδεικνύει καθημερινά οτι η επιβολή δια της βίας των αποψεων του χώρου στους υπόλοιπους ειναι κυρίαρχο στοιχείο και μαλιστα εμφανεστερο κοινωνικα σε σχέση με τα ακροδεξιά ξαδέρφια...Ισως η ψυχιατρική μπορεί να δώσει εξηγήσεις για τον διχασμό..
Επίσης απολίθωμα = καμια μα καμία αλλαγή απο τα θρυλικά 80'ς . 40 χρόνια μετα κυριαρχούν τα ιδια ακριβώς στερεότυπα στη αντίληψη του συγκεκριμένου ιδεολογικού "χώρου" ισως με λιγότερο ρομαντισμό και περισσότερο μίσος για τη ζωη των άλλων....Ακριβώς τα ίδια συνθήματα ακομα και η γραμματοσειρά! ο ίδιος χαβαλές στις φοιτητικές εκλογές αλλά με λιγο βια παραπάνω..καμία επικαιροποίηση με σύγχρονα μηνύματα. Το πλέον γελοίο και εξοργιστικό ειναι το γεγονός οτι τι στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος έχει μπει ήδη στη 4η βιομηχανική επανάσταση "τα δικά μας" παιδιά προσπαθούν να ανακαλύψουν τον μπολσεβικο η τον συγχωρεμένο Μπακούνιν που ειναι μέσα τους...θλιψη και στερημένα συναισθήματα...