Σεισμός

Νέα υπόθεση «τερλίκια»: 80χρονη που πουλούσε χόρτα θα δικαστεί τον Ιούνιο

Νέα υπόθεση «τερλίκια»: 80χρονη που πουλούσε χόρτα θα δικαστεί τον Ιούνιο Facebook Twitter
Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
1

Μια ηλικιωμένη που πουλούσε χόρτα κοντά σε λαϊκή αγορά συνελήφθη τον προηγούμενο Μάρτιο και θα δικαστεί φέτος τον Ιούνιο. 

Την υπόθεση έφερε στο φως το Open TV και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σύλληψη της γυναίκας έγινε στην Κατερίνη, ενώ τα χόρτα δεν ξεπερνούσαν τα πέντε κιλά. 

Όπως και στην 90χρονη με τα τερλίκια, που συνελήφθη σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε στην 80χρονη πρόστιμο ύψους 200 ευρώ. 

Η 80χρονη, η οποία είναι επίσης Πόντια παλιννοστήσασα, έλαβε κλήση για το δικαστήριο. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον προσεχή Ιούνιο. 

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί, υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, καθώς απλά εφαρμόζουν τον νόμο.

Ωστόσο οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας ζήτησαν νομοθετική ρύθμιση ώστε να μην υπάρχουν τέτοιες διαδικασίες για ανθρώπους άνω των 75 ετών. 

Το Open TV, επικαλούμενο τον γιο της 80χρονης, ανέφερε πως η ηλικιωμένη γυναίκα έχει τρομάξει από το συμβάν και δεν βγαίνει από το σπίτι. 

 
Ελλάδα
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η γιαγιά πουλουσε λάθος προϊόν σε λάθος σημείο. Δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα αν πουλουσε άλλο είδος χόρτου σε πανεπιστήμιο η σε κεντρική περιοχή των Αθηνών και αν συνεβαινε οτιδήποτε η προστασία απο αλληλεγγυους και συλλογικοτητες δεδομένη....