Ελένη Τοπαλούδη: Έφοδος αστυνομικών σε τρία σπίτια

Ελένη Τοπαλούδη: Έφοδος αστυνομικών σε τρία σπίτια Facebook Twitter
0

Έφοδο πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές την Τετάρτη στα σπίτια των τριών κατηγορούμενων που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στις οικίες ενός 19χρονου, ενός 22χρονου και ενός 23χρονου στο πλαίσιο νέας Εισαγγελικής παραγγελίας που αποσκοπεί στο να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν στις οικίες τους και πήραν στα χέρια τους συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με την φοιτήτρια.

 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.


Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Με πληροφορίες από Dimokratiki

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM