Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο Facebook Twitter
0

Μηνύματα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο που πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών γράφουν στην πλειοψηφία τους οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού, σημειώνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του εκλιπόντος.

Ο πρωθυπουργός έγραψε το μήνυμά του στο Twitter λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Με tweet ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε:

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου:

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε. Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Πότε θα γίνει η κηδεία 

 

Την Τρίτη, 26 Μαρτίου, στη Μητρόπολη Αθηνών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 88 ετών.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή του σπουδαίου παράγοντα στο Α' Νεκροταφείο, όπου έχει ταφεί και ο αδελφός του, Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM