Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Σε 60χρονο Έλληνα ανήκει το δεμένο πτώμα

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Σε 60χρονο Έλληνα ανήκει το δεμένο πτώμα Facebook Twitter
0

Σε άνδρα περίπου 60 ετών, ανήκει πιθανότατα το πτώμα που εντοπίστηκε, απόψε, τυλιγμένο με σεντόνια και δεμένο με σκοινιά, σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φαίνεται πως έπεσε θύμα δολοφονίας ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχουν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης. 

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο βρέθηκε το πτώμα, είπε στις αρχές ότι είχε μισθώσει το ακίνητο σε έναν Έλληνα και στη Γερμανίδα σύζυγό του, τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στην οδό Κονίτσης, στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας τον πληροφόρησε πως το ζευγάρι θα έκανε ένα ταξίδι στη Γερμανία.

Στις αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ανδρόγυνο.

Η αρχική δήλωση του ιδιοκτήτη:

 

«Νοίκιασα το διαμέρισμα σε έναν Έλληνα μεσίτη που εργαζόταν στη Γερμανία και σε μία Γερμανίδα περίπου 60 ετών και οι δύο. Μέχρι τον Δεκέμβριο τους έβλεπα κανονικά και μου κατέβαλαν το ενοίκιο. Τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε ο άντρας και μου είπε ότι θα καταβάλει πιο νωρίς το ενοίκιο του Ιανουαρίου, διότι σκοπεύει να πάει στη Γερμανία για διακοπές Χριστουγέννων. Από τότε, δεν τον είδα ξανά. Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Της είπα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα κανέναν. Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι. Σήμερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσα την αστυνομία και αργότερα μου είπαν ότι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα πτώμα δεμένο και φιμωμένο».

Τις επόμενες ημέρες, άρχισαν να αναζητούν τον άνδρα τόσο οι φίλοι του όσο και η πρώην σύζυγός του. 

Οι αστυνομικοί έσπευσαν σήμερα στο διαμέρισμα, μετά από τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας, καθώς οι περίοικοι είχαν θορυβηθεί από την έντονη και μόνιμη δυσοσμία.

Οι αξιωματικοί εντόπισαν το πτώμα του άνδρα με τα χέρια δεμένα, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι. 


Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ανατροπή του αρχικού σεναρίου

Αρχικά, κάτοικοι της περιοχής υποστήριζαν ότι το θύμα ήταν μία γυναίκα γεωργιανής καταγωγής αλλά, όπως έγινε γνωστό, η σορός ανήκει στον 60χρονο ελληνικής καταγωγής. Η γυναίκα φέρεται να ήταν οικιακή βοηθός του ενοικιαστή.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM