Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ένα επτάχρονο αγόρι, το οποίο καταπλάκωσε η μεταλλική πόρτα στο κοιμητήριο του χωριού Γούμερο, στην Ηλεία. 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι ιατροί εκφράζουν συγκρατημένοι αισιοδοξία καθώς κατά το πρώτο κρίσιμο 48ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) η υγεία του παιδιού δεν επιδεινώθηκε. 

 

Σήμερα θα υπάρξει απόπειρα μείωσης των φαρμάκων και του βαθμού καταστολής, για να διαπιστωθεί πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο επτάχρονος είχε μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου με συγγενικό του πρόσωπο στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής, στο Γούμερο, για να επισκεφθούν οικογενειακό τάφο.

 

Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, η μεταλλική πόρτα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο παιδί προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. 

 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Παν/μιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.