Πάτρα: Στην εντατική νοσηλεύεται επτάχρονος που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα

Πάτρα: Στην εντατική νοσηλεύεται επτάχρονος που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα Facebook Twitter
0

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ένα επτάχρονο αγόρι, το οποίο καταπλάκωσε η μεταλλική πόρτα στο κοιμητήριο του χωριού Γούμερο, στην Ηλεία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι ιατροί εκφράζουν συγκρατημένοι αισιοδοξία καθώς κατά το πρώτο κρίσιμο 48ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) η υγεία του παιδιού δεν επιδεινώθηκε. 

Σήμερα θα υπάρξει απόπειρα μείωσης των φαρμάκων και του βαθμού καταστολής, για να διαπιστωθεί πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο επτάχρονος είχε μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου με συγγενικό του πρόσωπο στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής, στο Γούμερο, για να επισκεφθούν οικογενειακό τάφο.

Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, η μεταλλική πόρτα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο παιδί προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Παν/μιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM