Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο

Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο Facebook Twitter
eurokinissi
0

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μετά από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο γύρω από τον αριθμό 10 στην οδό Αιόλου και διαπραγματεύεται με τον ένοπλο. 

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, περίοικοι ειδοποίησαν νωρίτερα την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν έναν πυροβολισμό από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στις 2μ.μ.

Αξιωματικοί της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο αλλά βρήκαν το διαμέρισμα κλειστό. Στις επανειλημμένες ερωτήσεις τους, από τον κοινόχρηστο χώρο, για το αν είναι κάποιος μέσα δεν έλαβαν κάποια απάντηση και αποχώρησαν. 

Το απόγευμα όμως ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας εκ νέου την γειτονιά.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τώρα το ακίνητο, εντός του οποίου βρίσκεται ένοπλος άνδρας, που εκτιμάται πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα που, υπό την επήρεια αλκοόλ, επιχείρησε να μπει στο διαμέρισμα της ανιψιάς του, στην πολυκατοικία. Εκείνη όμως δεν του άνοιξε και εκείνος πυροβόλησε την πόρτα. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κοπέλα διέφυγε στη συνέχεια από το διαμέρισμα, παρά το γεγονός ότι ο 60χρονος είχε κλειδώσει την εξώπορτα και το γκαράζ του κτιρίου. 

Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, καθώς προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει και άλλο άτομο μέσα στο διαμέρισμα ή αν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τους δύο πυροβολισμούς.

Ο ένοπλος παραμένει για την ώρα μέσα στο διαμέρισμα και αρνείται να παραδοθεί στις αρχές. Δυνάμεις των ΕΚΑΜ ετοιμάζονται για επέμβαση σύμφωνα με πληροφορίες.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM