Απεργία την Πρωτομαγιά

Κυπαρισσία: Θρίλερ με πολύνεκρο τροχαίο - Πληροφορίες για καταδίωξη και αρπαγή κοπέλας

Κυπαρισσία: Θρίλερ με πολύνεκρο τροχαίο - Πληροφορίες για καταδίωξη και αρπαγή κοπέλας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον κόμβο του Καλού Νερού, στην περιοχή της Κυπαρισσίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπόθεση απαγωγής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τρεις νεκροί. Επίσης στο τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άτομα, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος φέρει ελαφρύτερα τραύματα.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, ενώ έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης προηγήθηκε η καταδίωξη ενός οχήματος με επιβάτες Ρομά από έτερο όχημα, επίσης με επιβάτες Ρομά.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καταδίωξη ξεκίνησε με αφορμή την αρπαγή μίας κοπέλας. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο  για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι' αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Με πληροφορίες από eleftheriaonline.gr

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ