Έσκαψαν τρεις τοίχους - Απίστευτο ριφιφί σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Έσκαψαν τρεις τοίχους - Απίστευτο ριφιφί σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Κατάστημα αθλητικών ειδών στην οδό Θεμιστοκλέους στην πλατεία Κάνιγγος άδειασαν διαρρήκτες με τη μέθοδο του ριφιφί τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι διαρρήκτες έσκαψαν τρεις μεσοτοιχίες μέχρι να βγουν στο κατάστημα. Υπολογίζεται πως έσκαβαν για περίπου τέσσερις ώρες. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε πως οι διαρρήκτες μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγό ενώ η λεία τους αγγίζει τα 130.000 ευρώ. 


Ο συναγερμός του καταστήματος χτύπησε κανονικά αλλά καθώς τα ρολά στην πρόσοψη παρέμειναν κατεβασμένα θεωρήθηκε πως δεν συντρέχει κάποιος πραγματικός κίνδυνος. 

Οι διαρρήκτες απέσπασαν επίσης μικρό χρηματικό ποσό. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM